L'espai ideal per col·laborar.

Espai expositiu.


A la nostra nau disposem d’un espai exclusiu, de 300 m2, on exposem vàris dels sistemes de climatització i il·luminació en funcionament per tal de que el client pugui comprovar per ell mateix la funcionalitat, qualitat i estètica d’aquests productes.

Vull visitar-vos

Espai pop-up.


Compartir és creixer. Per això organitzem trobades entre especialistes del sector.

Networking amb diferents creadors.

Zona per inspirar i informar.

Horari i localització.


Pots visitar-nos sense compromis de dilluns a divendres entre 8 – 14h. No obstant amb cita prèvia ens adaptem al teu horari.

Concepte flexible.


Els nostres espais están dissenyats per fomentar el bon desenvolupament de idees i conectar la comunitat. A més, les zones s’adapten als diversos formats d’events. Es respira un ambient d’empredunuría, inovació i productivitat.

Xerrades


Generar interrelacions amb altres especialistes i artistes. Tots aprenem i ens beneficiem. Es crea la oportunitat d'envoltar-nos de les persones i equips més adients per millorar els nostres projectes.


Workshops


Tallers i guia pràctica sobre els diferents sistemes que ofereix Protelec dirigit a diversos grups d'usuaris. A més estem oberts a propostes noves exteriors, així oferim la possibilitat de compartir l'espai amb altres creadors.


Exposicions


Presentar, mostrar i posar a la vista diferents sistemes, productes i serveis. La clau: tant pròpis com externs. I gràcies a això es generen una sèrie de sinèrgies positives.


Conferències


Ens reunim amb tots els integrants d'un projecte: des de el prescriptor de l'obra fins el client final. Resoldre dubtes, plantejar noves idees, acordar condicions, expossar els pressupostos i sistemes. Disposem d'una sala dedicada únicament a complir aquest objectiu.


“Un concepte profund necessita un espai on materialitzar-se per ser comprès."

Subscriu-te a la newsletter.

Deixan's les teves dades i rebràs totes les novetats sobre events propers.