Protelec és una empresa dedicada a orientar tècnicament als prescriptors d’una obra o projecte. És un col·laborador més dins de la construcció. És bioconstrucció. Per tot això compta amb els sistemes i mitjans necessàris per construir de manera sostenible i ofereix guia a les diferents fases d’un projecte arquitectònic mitjançant solucions bioconstructives.

Ajudar-te a resoldre dubtes i problemes pròpis alhora de fer realitat un projecte. Com còneixer els sistemes que existeixen actualment al mercat, sense penalitzar el disseny i trobar l’equilibri econòmic? Protelec és un mitjà per obtenir un fi. Per això, Protelec col·labora amb tu per ajudar-te a definir i solventar aquestes necessitats.

Som distribuidors, dissenyadors, enginyers i caps d’obra treballant per a tu. Protelec va ser fundada a l’any 1977, dedicant els seus serveis al subministrament de sistemes als instal·ladores i industrials de tota la provincia de Girona. Actualment disposem de serveis de càlculs, disseny, pressupost i servei tècnic oficial propis.

Els valors de Protelec

Font de confiança, experiència i professionalitat. Si ja tens clar com et
podem ajudar,pots posar-te amb contacte amb nosaltres o
seguir navegant pel web per adquirir més informació.

Orientació

Guia per les diferents parts implicades en la realització d'un projecte.

Enginyeria

Realització, mitjançant diversos programes informàtics, de càlculs, renders i plànols tècnics i executius.

Direcció d'obra

Visita i control dels treballs a l'obra. Assessorament i recolzament in situ als industrials.

Pressupostos

Valoracions reals de les diferents partides. Ajustat a tu i personalitzat ja que contempla totes les variables i es dona un preu definitiu i tancat.

Distribució

Sumbinistrament dels sistemes i equips que prèviament han sigut projectats i pressupostat.

Servei tècnic

Post-venta, és a dir, la posta en marxa de tots els sistemes instal·lats i el posterior seguiment pel seu correcte funcionament.

Els nostres Partners

A Protelec estem recolzats per grans firmes a nivell internacional. Conèixer la nostra identitat és conèixer els nostres fabricants. Som distribuidors de sistemes elitistes.

Començem?


Dins l’apartat àrea trobaràs tota la informació tècnica que necessites.

Som el que necessites

Anar a 'Àrea'