Orientació

Guia per les diferents parts implicades en la realització d'un projecte.

Enginyeria

Realització, mitjançant diversos programes informàtics, de càlculs, renders i plànols tècnics i executius.

Direcció d'obra

Visita i control dels treballs a l'obra. Assessorament i recolzament in situ als industrials.

Pressupostos

Valoracions reals de les diferents partides. Ajustat a tu i personalitzat ja que contempla totes les variables i es dona un preu definitiu i tancat.

Distribució

Sumbinistrament dels sistemes i equips que prèviament han sigut projectats i pressupostat.

Servei tècnic

Post-venta, és a dir, la posta en marxa de tots els sistemes instal·lats i el posterior seguiment pel seu correcte funcionament.

Els nostres Partners

A Protelec estem recolzats per grans firmes a nivell internacional. Conèixer la nostra identitat és conèixer els nostres fabricants. Som distribuidors de sistemes elitistes.

Hàbitat Sostenible

Som part del grup de professionals que formen el projecte: Hàbitat Sostenible Girona. L'objectiu es col·laborar per trobar solucions de qualitat per la construcció i la reforma en els habitatges sostenibles. Sempre tenint present que es tracta de solucions per un habitatge integrat a la comunitat ecològica i que respectem l’hàbitat natural, l’equilibri ecològic i l’energètic.

Els valors de Protelec

Font de confiança, experiència i professionalitat. Si ja tens clar com et
podem ajudar,pots posar-te amb contacte amb nosaltres o
seguir navegant pel web per adquirir més informació.

Protelec és una empresa dedicada a orientar tècnicament als prescriptors d’una obra o projecte. És un col·laborador més dins de la construcció. És bioconstrucció. Per tot això compta amb els sistemes i mitjans necessàris per construir de manera sostenible i ofereix guia a les diferents fases d’un projecte arquitectònic mitjançant solucions bioconstructives.

Ajudar-te a resoldre dubtes i problemes pròpis alhora de fer realitat un projecte. Com còneixer els sistemes que existeixen actualment al mercat, sense penalitzar el disseny i trobar l’equilibri econòmic? Protelec és un mitjà per obtenir un fi. Per això, Protelec col·labora amb tu per ajudar-te a definir i solventar aquestes necessitats.

Som distribuidors, dissenyadors, enginyers i caps d’obra treballant per a tu. Protelec va ser fundada a l’any 1977, dedicant els seus serveis al subministrament de sistemes als instal·ladores i industrials de tota la provincia de Girona. Actualment disposem de serveis de càlculs, disseny, pressupost i servei tècnic oficial propis.

Començem?


Dins l’apartat àrea trobaràs tota la informació tècnica que necessites.

Som el que necessites

Anar a 'Àrea'